Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af rutinerede gulvfolk med meget viden indenfor gulve. Trænger dit massive gulv til en gulvrenovering? Så er hjælpen nær med billig afhøvling priser. Har du et trægulv med huller eller hakker eller en besværlig overflade? Vil en gulvafhøvling behandlingsløsningen. Såfremt fernis eller andre skader, kan afhøvling også være en valg.

Hvornår anvendes en gulvafhøvling?

Fernis og lim kan også være forhold der er skyld i, at en gulvafhøvling er muligt. Ligesom skævheder og bølger i det massive gulv er en stor mundfuld. Her er det nødvendigt istandgøre bræddegulvet med en stor gulvafhøvler en såkaldt ‘gulvhøvl’. Afhøvling bruges på bræddegulve, hvor en gulvslibning ikke kan udføres, herunder ved:

 • Ujævnheder og niveuforskelle
 • Vaskebræteffekt
 • Tæpperester
 • Spartelmasse
 • Dybe hakker
 • Fuldmaling
 • Fernis
 • Hård lakering

Hvorfor en høvling?

Afhøvling af plankegulve er et reparationsarbejde, hvor håndværkerne bør være behændig eller kyndig. Upræcis kan give høvlemærker eller niveuforskelle i træet. Høvling stiller skærpede kvalitetskrav til den professionelle gulvsliber, idet den store gulvhøvlemaskine rigtig arbejder i dybden. Der afhøvles 1 – 3 mm. af træfladen, som også vil være muligt ved meget ramponerede plankegulve. Vi har ekspertisen og ved lige nøjagtig hvad man skal udføre. At afhøvle et trægulv kræver varsomhed, og bør ikke laves som hjemmegjort arbejde. Hvis gulvafhøvlingen ikke udføres rigtig, kan det blive en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort afhøvling kan i givet fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel til dit gulvarbejde. Her hos os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvforbedring og kort ventetid.

Gulvafhøvling og gulvafslibning

Så snart gulvafhøvlingen er udført vil træet fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes der med en gulvafslibning, for at få den rette finish før overfladebehandlingen iværksættes. Her kan plankegulvet påføres lud, voks, olie, lak eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Den efterfølgende afslibning må være en såkaldt let slibning, polering, grovslibning, mellemslibning og en finslibning. Vi rådgiver gerne med hensyn til gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på vores hjemmeside. Ellers er du ganske vist altid velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv fornyes?

Efter en afhøvling, afslibning og behandling, bliver de fleste massive gulve som nye. Du vil ikke kunne se, at træet har været mangelfuld. Massive gulve må altid behandles godt samt rengøres, vedligeholdes og plejes bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den aller sidste valgmulighed. I forbindelse med vores gulvarbejde får vi mange relevante spørgsmål, blandt andet:

 • Værktøj til gulvafhøvling
 • Høvling hvor lang tid?
 • afslibning af gulv pris
 • Tilbud på gulvafslibning
 • Afhøvling anbefaling københavn
 • Maler og høvling
 • udlejning af gulvafhøvling
 • Høvling pris m2

Et andet sted på siden vil vi forsøge at svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Såfremt du ønsker mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Skal vi hjælpe dig med gulvafhøvling?

Din håndværker vil altid fortælle dig, om en høvling er en nødvendighed. Såfremt dit plankegulv trænger, så kontakt os gerne og få afhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, så kigger vi gerne forbi dig for en snak om og vurdering af dit gulv. Vi tilbyder altid billig høvling priser samt kort ventetid i Odense, København og Aarhus samt alle andre steder i kongeriget. Vi glæder os til at forny og fobedre dit slidte og gamle massive gulv med en gulvafhøvling.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.