Gulvafslibning leje – Udlejning af alt udstyr til gulvafslibning

Gulvafslibning leje tilbydes på Amager og i København. Leje af gulvslibemaskine til afslibning af trægulve med kort ventetid. Vi udlejer gulvslibere i hele sæt bestående af en valsesliber, en kantsliber, en hjørnesliber samt en polermaskine. Herudover er det muligt at leje en industristøvsuger med meget sug. Der er ca. 3 ugers ventetid og alle Gulvslibemaskiner er professionelle og altså ikke udlejningsmaskiner. En udlejningsmaskine vejer 28 kg. og en professionel maskine vejer 72 kg.

NOTE: Forskellen i udstyret betyder en masse for selve afslibningen som bliver betydelig bedre med en professionel gulvslibemaskine. 

Gulvafslibning leje og gulvsliber maskine leje

Du kan altid leje udstyr til gør-det-selv gulvafslibning her hos os. Vi har altid justerede og servicerede gulvslibemaskiner som ikke bærer præg af at have været ude ved ukyndige gør-det-selv folk. Tværtimod gennemgår vores maskiner et grundigt tjek efter hver udlejning for at sikre at der ikke er driftproblemer og at valsen er helt kalibreret.

Spring ud som gør-det-selv gulvafslibning

Alt indenfor professionelt grej til gulvafslibning udlejes. Gulvslibemaskine og rekvisitter kan lejes til fornuftige priser her hos os. Når vi udlejer maskiner til gulvafslibning så er det altid professionelle gulvmaskiner som er af betydelig bedre kvalitet end hvad der normalt lejes ud igennem farvehandlere og byggemarkeder.

Lej en professionel gulvmaskine til afslibning af trægulve

Kig forbi, for vi har gulvslibemaskiner til ethvert behov. Normalt udlejes vore maskiner kun i sæt. Det vil sige en stor båndmaskine, en kantsliber, en hjørnesliber og en polermaskine. Såfremt du mangler en støvsuger, så klarer vi også det. Vore priser på udlejning er måske højere end hos malerforretninger og byggemarkeder, men kvaliteten er også meget bedre.

“På de professionelle gulvmaskiner er der meget tyngde, og derfor er de særdeles velegnet til gulvafslibning.”

Hvorimod mange udlejningsmaskiner er lette fordi de skal kunne håndteres af kunderne uden problemer.

Kontakt os idag for yderligere information og du er godt på vej til at springe ud som gør-det-selv gulvafslibning.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)