Gulvafslibning – Her får du en rigtig billig gulvafslibning

Gulvafslibning og gulvafhøvling udføres på hele Amager. Vi er et professionelt gulvfirma med speciale i opfriskning af kunders gamle og triste trægulve.

NOTE: Med en stor gulvteknisk viden og træteknisk erfaring er vi en solid partner når det gælder afslibning og afhøvling af træ og trægulve.

Der er mange muligheder når en professionel gulvsliber benyttes, og derfor er det næsten kun fantasien der sætter grænser. Især når man her får billig gulvafslibning priser i København og på Amager, er der virkelig noget at hente.

Billig gulvafslibning til salg lige nu

Gulvafslibning er en fantastisk mulighed for at skabe kæmpe forandringer i sin bolig. Væk med tæpperne, der har skjult de grimme trægulve fra den gang huset blev bygget, og få i stedet helt nye ,lyse flotte gulve, med synlige fuger og åretegninger og duften af frisk træ.

Billig gulvafslibning priser på Amager og i København

Og så koster en gulvafslibning ikke engang døren til en bondegård. Du kan få en gulvafslibning for ca. 2000 kr. for 40 m2 og denne pris er inkl. moms! Det kan vist ikke gøres meget billigere – du får hvert fald ikke nogen anden ny ting i hjemmet, der frisker op på samme måde for 2000 kr.

Gulvafhøvling koster et par kroner mere

Hvis dine gulve er meget slemme og meget medtaget af mange års slid og lak og maling, og gulvbrædderne har slået sig, så de ikke længere er plane, så skal du måske bruge en gulvafhøvling, der går lidt dybere til værks end en gulvafslibning. Efter gulvafhøvlingen får gulvet så en let gulvafslibning, så overfladen bliver fin og glat.

“En gulvafhøvling er en smule dyrere, men absolut pengene værd.”

Få altid et tilbud på gulvafslibningen

Priserne på opgaven – om det så er en gulvafhøvling eller en gulvafslibning der er brug for får du ved at spørge forskellige udbydere af gulvafslibning om, hvad de skal have for opgaven. Du finder firmaerne på internettet, og det er en god ide at bede firmaerne om at udføre samme stykke arbejde, så du med sindsro kan sammenligne priserne, du får.

Hvordan gulvene efter gulvafslibningen skal behandles, det kan du bare spørge din gulvmand om. Han har erfaring på området, og deler gerne ud af den.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gulvafslibning - Her får du en rigtig billig gulvafslibning, 10.0 out of 10 based on 1 rating