Maling

Maling
Maling

Fuldmaling af gulve benyttes meget sjældent, idet udseendet af træ således vil gå tabt. Træ er et praktfuld naturligt materiale, som klæder ethvert hjem. Træ som gulvmateriale giver varme, hygge og hygge. Denne indvirken vil dog falde bort ved overmaling. Det er bestemt ikke ubetydeligt hvorledes et parketgulv males, så benyt for altid en dygtig gulvfagmand til maling af parketgulve og plankegulve.

Hvorfor maling af parket?

Maling er en holdbar efterbehandling som er fulddækkende. Derigennem kan åretegninger og strukturer ikke anes, til gengæld får man med maling en heldækkende ensfarvet overflade. Maling er en meget god overflademulighed til temmelig slidte gulve, der ikke tåler en gulvafslibning eller afhøvling.

Typer maling til plankegulve?

Der anvendes ofte 2 former for gulvmaling, epoxy og alkyd. Begge malingstyper er væsentlig slidstærke og anvendes ikke kun på plankegulve og parketgulve, men også på beton i lagerhaller hvor der køre gaffeltrucks.

Hvorfor gulvmaling?

Ifald et plankegulv eller parketgulv er nyt eller nyafslebet, vil gulvbehandling med maling være uhensigtsmæssigt. Fuldmaling anvendes på et såkaldt ‘problemgulv’ for at hemmeligholde skader, herunder højglans, blank, silkemat, mat, halvblank. Et malet trægulv er rengøringvenlig, smudsafvisende og let at vedligholde.

Forarbejde inden malerarbejdet startes

Plankegulv eller parketgulvet skal være helt rent inden malingen påføres. Grundrengøring er dermed nødvendig, idet det mindste fedt, støv, snavs og smuds vil skabe problemer.

Hvordan rengøres og plejes et malet plankegulv?

Så snart malingen viser tegn på slid og brug, kan det behandles påny. Er malingen slidt igennem til rent træ, er det muligt at pletmale uden afslibning af hele overfladen. Vedligeholdelse, gulvpleje og gulvrengøring er let ligesom på et lakeret gulv. Ved gulv rengøring får du et rent pankegulv eller parket omgående, hvilket naturligvis er afholdt hos børnefamilier.

Er der farvemuligheder?

Gulvmaling udføres ofte i en hvid, men det er også muligt at farvetone malingen til en mørk farve. Et malet parketgulv eller plankegulv kan også påmales border og kanter.

Ring til os for en snak om muligheder for dit parketgulv.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Maling, 10.0 out of 10 based on 1 rating

3 kommentarer til “Maling”

 1. Hello. splendid job. I did not expect this. This is a remarkable story. Thanks!

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Pingback: Google
 3. Some really choice content on this internet site, saved to fav.

  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.21_1169]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.